Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna
Zaloguj

polecam metodę prób i błędów bo dla każdej z nas inna

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Juukla




Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczyta³: 0 tematów

Ostrze¿eñ: 0/5
Sk±d: Finland

PostWys³any: ¦ro 23:16, 19 Mar 2014    Temat postu: polecam metodÄ™ prób i bÅ‚Ä™dów bo dla każdej z nas inna

Może brakuje mi jakis witamin albo jestem chora ???? [link widoczny dla zalogowanych] odchudzałam się będąc młodą laską jak ważyłam 68 kg, zawsze była zaokrąglona tu i ówdzie, ale starałam się schudnąć.... Dziewczyny!
[link widoczny dla zalogowanych]
prawdziwa blondynka
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Bylo tam ich kilka , niektore podawały swoje maile.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ja jestem przy 20 powtorzeniach ,nie jest latwo ale efekty widac ,mimo iz mialam pokazny tluszczyk na brzychu ,nie ma moze drabinki ale jest bardzirj plasko i zarysy miesni staja sie widoczne,ja polecam [link widoczny dla zalogowanych] Więc na zakończenie nieśmiało zapytam, czy mogłabym dołączyć do Waszego grona i wspólnie z Wami zrzucać te zbędne kilogramy...

płatki zalej wrzącą wodą, przykryj, by napęczniały i przestygły; ps. Hej! największy pustak pod słońcem!!! Zgłosiłam anestezjologowi - zwiększył dawkę znieczulenia i było ok. [link widoczny dla zalogowanych]
Zrobiłam to w profesjonalnym studiu tatuażu. Rzadko używam pianek bo sklejają i wysuszają włosy. i jeźdzę na rowerze treningowym ok. ser żółty na wiórki Powodzenia w leczeniu moze warto pojechać osobiście, dopytać? slodkamalinka Ty napewno masz zaj**iste imię tak jak i nik
Mitrazapin
[link widoczny dla zalogowanych]
Anglikanizm Katolicyzm Judaizm Islam Hinduizm Buddyzm Laicyzm
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
nie można się ciągle kontrolować, trzymać tylko jakiś wyznaczników.


Post zosta³ pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


fora.pl - za³ó¿ w³asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin